Til innhold

Om selskapets kompetanse

Hitech Anlegg leverer tjenester innen graving, boring og fundamentering. Våre ingeniører og fagarbeidere bestreber å levere gode prosjekter hver eneste dag. Fra oss får du råd og anbefalinger om gode løsninger tilpasset ditt behov og budsjett.

Totalleverandør til ditt prosjekt

Vi har nye og moderne maskiner og besitter solid erfaring. Vi utfører alt gravearbeid. Vi leverer alt fra utgraving av tomt til ferdig opparbeidet tomt, se våre løsninger. I tillegg til kontaktpersonene du finner nederst på siden har Hitech om lag 25 ansatte fordelt på følgende spesialistfelt:

  • Ingeniører
  • Rørleggere
  • Maskinførere/-operatører
  • Håndverkere (Elektrikere, tømrere, murere, malere, steinleggere og hjelpemenn)

Med denne solide sammenkoblingen av kunnskap og erfaring kan du være trygg på at vi leverer et godt sluttresultat.

Vårt nedslagsfelt er Oslo og Viken, samt nærliggende områder i Innlandet og Telemark og Vestfold. Vi tar gjerne en gratis befaring for å se på muligheter rundt akkurat ditt prosjekt.

Hitech Anlegg – en del av Hitech Energy

Hitech Anlegg er en del av Hitech Energy AS. Tilsammen er vi 30 dedikerte personer med lang og verdifull erfaring. Omsetningen ligger på 50 mnok og vi har en god størrelse på organisasjonen og god økonomi som gjør oss egnet for store og små oppdrag. Vi bestreber hver dag å være bransjens beste på de fagfelt vi opererer i.

Ta kontakt for gratis befaring – vi hjelper deg gjerne!

Isodren: Aldri mer fuktproblemer!

Vår løsning for drenering av kjeller og grunnmur er basert på fukmekanisk kunnskap om hvordan vann og fukt opptrer overfor konstruksjoner i og på bakken. Mer enn 30 års erfaring med bruk av ISODREN ligger bak.  Metoden oppfyller alle forskriftens krav til drenering, fuktsikring og energisikring og innfrir alle krav i TEK10. Les gjerne her om SINTEFS forskning og hva den sier om dreneringsløsninger for kjeller og grunnmur med ISODREN.

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Daniel Moe

Digital Markedsfører

+47 479 05 824 daniel@hitechenergy.no