Til innhold

Sertifiseringer

Våre sertifiseringer dokumenterer trygghet for at vi innehar høy kompetanse og betydelig erfaring, samt borger for vår soliditet og seriøsitet

ISOVATOR F-Gass Sertifisert

Miljødirektoratets regelverk om F-gasser (fluorholdige gasser) skal sørge for at utslippene reduseres og setter krav til at personell og bedrifter som er i befatning med gassene er sertifiserte. Stiftelsen Returgass/Isovator har innvilget F-gass sertifisering Kategori I (for alle fyllingsmengder) til Hitech Energy AS.

Sentral godkjenning for ansvarsrett

Direktoratet for byggkvalitet har innvilget Hitech Energy AS sentral godkjenning for ansvarsrett for områdene: Prosjektering og utførelse av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 1

StartBANK (Achilles)

Hitech Energy AS er fullt registrert som leverandør i StartBANK. StartBANK driftes og forvaltes av Achilles, mens konseptet er eid av byggebransjen ved BNL.

Energispesialist

Energispesialist er en kvalitetssikringsordning som gjør det enklere og tryggere å finne bedrifter som spesialiserer seg på energitiltak. Kvalitetssikringsordningen omfatter bedrifter innen varme, ventilasjon, rådgivning, styring, rehabilitering og sanering. Energispesialist er tilknyttet prosjektene Oljefri og Energismart som har som mål å redusere energibruk og klimagassutslipp i boliger og bygg.

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Daniel Moe

Digital Markedsfører

+47 479 05 824 daniel@hitechenergy.no