Til innhold

FUNDAMENTERING

Evig setningsfritt bygg

Vi bistår entreprenører, utbyggere og privatpersoner med boring til fundamentering. Våre tjenester kan benyttes i store og små byggeprosjekter. Fra hytter, hus og gårdsplass til store byggeprosjekter. Vi støper fundament og sikrer konstruksjoner med grunnflater opp til 1000kvm og bistår noen av norges største entreprenører.

Borede peler bærer store laster, både strekk og trykk krefter sikres ved bruk av dette. Pelene er spissbærende på fjell eller støpes i masser. Vi utfører de forskjellige typene av peling og tilpasser oss etter deres konstruksjons behov. Vi borer opp til 230 mm diameter.

Ved å sette inn peler i fjell og støpt betong besørger man en setningsfri masse, enten det gjelder konstruksjon eller masser i terreng. Inngep med peler er den mest egnede måten å sikre dette på. Inngrep med boring av peler gir få eller ingen spor eller påkjenning på miljøet. Sammen med våre tjenester kan vi tilby total utforming av utfordrende utemiljø og forhold.

Stålkjernepeler er ofte den foretrukne type av peling. Da setter stål inn i foringsrør og i mellom stålkjernen og foringsrør sementeres solid mørtel som skaper en gir en utrolig bæreevne.Ta kontakt og vi bistår dere

Kontaktpersoner

Magnus Vegheim

Daglig Leder

+47 906 55 000 magnus@hitechenergy.no

Joar Bjørgen

ADMINISTRATIV LEDER

+47 413 66 750 joar@hitechenergy.no

Andreas Vegheim

ØKONOMIANSVARLIG

+47 908 83 978 andreas@hitechenergy.no

Simen Aspestrand

SALGSINGENIØR

+47 482 63 430 simen@hitechenergy.no

Øystein Brandal

ETTERMARKEDSANSVARLIG

+47 918 05 820 oystein@hitechenergy.no

Daniel Moe

Digital Markedsfører

+47 479 05 824 daniel@hitechenergy.no